Post by scenrohelrentli on Feb 25, 2022 7:38:38 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Skin Editor 3D for Minecraft ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Skin Editor 3D for Minecraft IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ raha häkkida ▞▞▞
▞▞▞ Skin Editor 3D for Minecraft 2022 version ▞▞▞
Lisaks reklaamidele on tõesti hea, et ma saan teha head minecrafti nahka, ilma et see muutuks 5000 nurga alla, kui ma lihtsalt üritan lisada varju või midagi
Tere, mul on üks küsimus. Kas see rakendus võib-olla kustutab Minecrafti mängu salvestatud maailma? Kuna minu maailm ja mu õe maailm kadusid ootamatult, kui muutsime selles rakenduses redigeeritud nahka. Ma ei hooli oma maailmast, sest see on prügikast, kuid mu õde on selles kõvasti tööd teinud, ehitanud palju maju ja minu arvates on sellest kahju.
Skin Editor 3D for Minecraft Công cụ ylb
Rakendus on äge, mulle meeldib see rakendus, kuid selle rakenduse halvim asi on see, et kui me salvestame oma naha galeriisse, kuid kui näeme, et naha kujutis on katki ja ebaselge, tehke seda õigel ajal õigesti.
Tegin naha ja eemaldasin stiiva nahalt kõik, aga kui nahka panin, oli nahast asju alles, isegi eemaldasin naha
Ma ei saa isegi sellesse rakendusse sisenedes nende sulgematute reklaamide tõttu mängima hakata. Isegi pärast desinstallimist
Iga kord, kui ma lahkudes ja tagasi tulles naha teen, kaovad tehtud osad ja need ei tule tagasi.
Ah? Mida ma rakendusse ei pääse!? See ütleb, et viga proovige hiljem uuesti nagu Ummm, aga miks!!?
Skin Editor 3D for Minecraft Tools vflr
Mulle meeldib see mäng, kus saate oma skinskannet redigeerida ja see töötab skini tegemisel, selle selga panemisel ja minecraftis kasutamisel, nii et peaksite selle rakenduse alla laadima, kui soovite kohandatavat nahka, kuid seal on lisasid
Ärge laadige seda alla ja kulutage oma aega, see ei saa teist kihti distada. Nii et see on nõme, laadige alla "naha redaktori nahk". See on parem ja sellel on mõlemad kihid
Tbh olin põnevil ja rakendus töötas loomisel hämmastavalt. Sain lõpuks oma naha selga ja see oli veidi, kuid hakitud ja kogu tagakülg oli ainult must, nagu käsivarred – need läksid sassi ja jäid palju maha.
Tore, aga iga kord, kui ma selle galeriisse salvestan, lähen Minecrafti, seal öeldakse, et see pole "Minecrafti nahad rumal"
Lahe teen skinni ja see on mul minecraftis👍
Ma ei saanud nahka minecraftile ega oma galeriile. Ma ei ole väga rahul.
See on halb iga kord, kui ma naha alla laadin või seadistan, see on alati kohutav, nagu mõnikord on sellel paar pikslit puudu ja see eemaldab eelmised pikslid, mis olid olemas enne uuesti redigeerimist, samuti on liiga palju reklaame
Kui ma värvin lõua, peegeldab salvestatud pilt alati mingil põhjusel seda osa? ja mõnikord ei salvesta rakendus välist kihti, nii et ma pean seda uuesti tegema. Palun parandage see.
Kõik, mida "kustutuskumm" teeb, on asetada värvi peale valge. Liiga palju reklaame. Ma hoiduksin seda kellelegi soovitamast.
Ma kavatsesin MINECRAFT'i hankimise ajaks hunniku nahkasid teha, nii et proovisin seda, see EI tööta üldse
Mulle see rakendus ei meeldinud, sest ma mõtlen, et olin teinud korraliku tegelase, kuid kui ma Minecrafti läksin, ei olnud minu loodud nahka seal ja ma ei leidnud ka nuppu "Salvesta" ja see ajas mind väga vihaseks, nii et ma ei Ma ei soovita seda rakendust uuesti, vaid minu arvamus. Täname teid selle lugemise eest!
See rakendus on hämmastav, kuid kui ma ei taha Minecrafti mängida, lähen alati naharedaktorisse 3D, see paneb mind tõesti oma loovust kasutama
Parim app 😍😍.Seal nii lahetad skinnid ka💓.
Ei tööta tegelikult ja salvestab minu seadmesse kummalised pildid, aga Fun! See ei tee seda, mida ma eeldasin, ja sel põhjusel desinstallin selle.
Mulle meeldib see, aga kas saate pärast galerii valimist reklaame kustutada, seda on ka nii lihtne kasutada, see on tõesti parim, ma hindan seda 5 tärniga, kuid miks ma hindasin seda täna 4 tärniga bcs, kui ma ütlen, et pärast valiku valimist või puudutamist on reklaam galerii...
Simulateur de Vol 3D Gratuit Jeux de rôles auh
Suurepärased nahad. armastan graafikat. aga ma ei saa Minecraft PE-sse sisse, palun aidake.
Jumal, kas saate enne alustamist õpetuse teha? Ma ei leia isegi juukseid ja riideid, palun parandage see 😡😡
See on hämmastav!! Ainus etteheide on reklaamid, kuid need on üksteisest eemal ja pole kunagi sagedased!! Ma jumaldan seda rakendust ja olen seda paljudele oma sõpradele soovitanud
Sobib skindi tegemiseks ja allalaaditud failide parandamiseks. Aga reklaame on natuke liiga palju. Aga töötab VÄGA hästi.
Rakendus on hea, kuid kui ma ekspordin mis tahes naha Minecrafti, näitab see, et see pole minecrafti naha rumal. Mida ma siis teha saan
Ibwant kihid
Tore, kuni impordite mängu ja osi pööratakse juhuslikult ümber. Väga ärritav. Edit: ja tagurdamine ei tööta. Olen seda probleemi nii paljudes arvustustes näinud, ilmselt ei hooli nad selle parandamisest piisavalt. Unusta see, ma leian teise.
See töötab ainult teatud seadme või tüübi jaoks! Nagu tõesti, peate selle parandama, öeldes, et parandasite vead, kuid EI, te ei teinud seda! Annan sellele 2 tärni (peaksin valima 1 või 0, kui halb see mäng on!)
Noh, see oli suurepärane rakendus, pole pettusi, tõesti head tööriistad, suurepärased, kuid seal on palju lisasid, mis mulle ei meeldi, lisasid, nii et andsin sellele 3 tärni, kuid muul juhul, kui see on suurepärane, laadige see alla ja ma tahaksin tööriista, mille hulgast saaksin valida milline piksel peaks olema mahukam, kui avate minecrafti rakenduse pärast naha importimist, võite valida, kas see peaks olema mahukam Ma tahan kasutada et mulle meeldiks see tööriist väga
Ma vihkan seda, see näitab mulle alati reklaame, mida ma ei suuda oma avatari täiuslikult parandada
PARIM RAKENDUS! Kõik, mida pead tegema, on vaadata väikseid reklaame ja buum! Nahad on hämmastavad ja asjaolu, et saate ise luua ja kasutada joonistena teisi skine, teeb sellest kõigi aegade PARIMA minecrafti 😁
Skin Editor 3D for Minecraft ხელსაწყოები qiku
Ma vihkan seda! Ma ei saa Java-sse üles laadida ja sisse logides ON KÕIK LÄBI
Ma saan alati reklaami, kui avan selle ja lähen tagasi laadimiskuvale ja kordan
see on niiiiiiiii hea skinid on free ja ned on head lesta ainult steved ⛤⛤⛤⛤⛤
Lic vajuta salvesta ja seal vali minecraft aga muidu hea
See on suurepärane rakendus, kui redigeerite nahku, millel pole sügavust. kuid ma tahtsin redigeerida nahka, millel on tonni sügavust, ja ma ei saanud redigeerida naha sügavuse aspekte.
Ma ei pea ise skine valima minecraftist
Skin Editor 3D for Minecraft Narzędzia wwgs
Ma armastan seda rakendust! Ma annaksin 5 tärni, kuid reklaame kuvatakse liiga juhuslikult.
See rakendus on hämmastav !!! Mulle meeldib, kui lihtne on oma nahkade salvestamine + üleslaadimine!!! Soovitan seda rakendust üldiselt!!! Kõike on lihtne kasutada, nii et kui olete algaja, saate hõlpsalt õppida!
See on nõme, et nahk ei salvesta galeriisse, peate selle ikkagi mcpe-sse importima ja pärast rakendusest väljumist ja uuesti tagasi minemist kustutatakse ülekate ja ma sain aru, et te pole seda kunagi parandanud ja te ei loe kunagi oma arvustusi ega vasta neile. imeda!
Tahaksin veast teatada!! Teate Overlay tööriista, mis annab nahale sügavuse ja muudab naha kihiliseks. Jah, seal on VÄGA tüütu viga. See on koht, kus rakendusest väljumisel ON KATTEGA NAHA EDENDAMINE KADUNUD. Jah, minu PIKSLI JOONISTAMISE EDU ülekattes on rakendusest väljumisel kadunud. Ma tõesti armastan seda rakendust. Kuid palun parandage see viga võimalikult kiiresti. Oleks väga tänulik. Armasta oma toodet, vihka oma vigu. Täname, et lugesite minu aruannet. Pls parandage viga. Aitäh.
Mingil põhjusel ei saa ma oma keha nii ümber pöörata, et see on niikuinii üsna tüütu, ma vajan järgmise rakenduse jaoks nahka
See rakendus on pettus, ärge laadige seda alla!! Tegin oma avatari umbes tund aega ja see mäng isegi ei importinud seda mcpe-sse sellise pettuse jaoks ja sellel pole galeriid, lisage üks ja ma hindan seda 5 tärniga 🙄🙄
Tegin nahka, mis võttis mul nii kaua aega ja see ei päästnud juukseid! Annan sellele ühe tärni ja ma ei laadiks seda rakendust enam kunagi alla.