Post by scenrohelrentli on Feb 25, 2022 7:29:09 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Epic Fantasy ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Epic Fantasy IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ daug išteklių įsilaužimo ▞▞▞
▞▞▞ Epic Fantasy 2022 version ▞▞▞
Nerandu teisingos informacijos apie tai, su kokiu personažu geriausia kovoti ir kas yra pabudęs artefaktų krepšys, nėra informacijos mygtukų. Aš viską apžiūrėjau ir tai labai brangu, pavyzdžiui, battle pass daiktai kas 3 lygiai, tai yra 20 USD ir tai yra nemaži pinigai už tokį mažą pelną arba aš jį nusipirkčiau. Žaidimas gali būti geresnis, tai yra šlifavimo žaidimas. Geriausias dalykas iki šiol yra karštas personažas ir menas.
Tai labai gražus žaidimas, tačiau tampa sunku išlyginti savo herojus, nes pasiekus lygį jums reikia to herojaus dubliavimo, kad pasiektumėte lygį, ir jūs ne visada juos nupiešite. Bet toliau labai gražus žaidimas
Žaidimas smagus
Gerai
Veikia labai sklandžiai 🤩
Labai smagu, pirmoji diena čia.....pažiūrėkime, kaip seksis toliau.
Puiku žaisti.
Gan gražus, bet tuo pat metu gana nuobodus, tai gražus neveikiantis žaidimas, bet nelabai įdomus, nes jo dizainas, žaidimo eiga yra bendra ir iš pradžių nėra blogai, aš neturiu ką pasakyti, išskyrus tai, kad žaidimas yra gražus. lauksiu daugiau dizainų ir tikėsimės kai kurių bendradarbiavimų.
Linksmas žaidimas. Tai savo ruožtu pagrįsto RPG ir tuščiosios eigos žaidimo derinys. Tai atrodo nepakartojama, nes paprastai žaidimas yra arba vienas, arba kitas. Rekomenduoju tai išbandyti. Jame taip pat yra personažų rinkėjų, kuriuos vertinu.
Epic Fantasy Симуляторы tphr
Tik pradėjau ir vis dar sugalvoju. Greitai bus atnaujinta. =)
Neįmanoma žaisti, jei nemoki, žaidimas geras ir viskas pradžioje, bet kai tavo herojai pasiekia lv100, net nereikia dienų, užtenka tik kelių valandų, pastebite kažką labai nerimą keliančio, tai yra, jums reikia dar vieno apgaulės, kad apribotumėte jį.
Sutvarkykite savo serverius eu regione 😒 Serveris susisiekė 27 sek. Kas net vaidintų
UI yra puiki. Žaidimo eiga nebloga. Atrodo, kad įžanginė daina netinka žaidimui.
Kodėl aš negaliu atnaujinti programos
Man patinka, kaip ši „gacha“ verčia jus sudaryti 3 svarbias ir geras 5 personažų komandas, kad jums neliktų tiek daug nereikšmingų waifų ir vyrų. Labai šaunus požiūris į gacha.
Baru mulai, bisa berubah
Puiki grafika, man tai labai patinka. Turėtumėte išbandyti šį žaidimą.
Labai grazu!
Tai yra F2P draugiškas. Mano patarimas yra tiesiog pradėti sutelkti dėmesį į 2-3 SSR tik pradžioje arba viduryje. Vien SR gali atlikti darbą, jei tinkamai įrengtas. Nemažas iššūkis, jei mėgstate tokius žaidimus.
Epic Fantasy Simuliaciniai ort
Padorus žaidimas, gali būti daugiau turinio. Nekenčiu tuščiosios eigos dalies.
Man nepasisekė
Labai malonus F2P tuščiosios eigos RPG žaidimas!
Sužinokite, kaip panaudoti tonus, kurių audinys nepakyla į priekį
Žaidimas sklandus. Grafika taip pat gera. Charakteriai yra gerai, bet ilgą laiką žaisdami šį veiksmą ištrūksite. Atrodo, kad esant žemam lygiui jums sekasi gerai, bet kai pasieksite aukštesnį lygį, jums bus sunku atnaujinti / pakelti savo personažus. Žemėlapyje kiekviename patikros taške bus 3 bangos, o kiekvienai bangai reikia skirtingų simbolių rinkinių, kurių kiekvienoje bangoje būtų daugiausia 5 nariai. Ar galėtumėte įsivaizduoti, kad vienu metu išlygintumėte ir padidintumėte 15 simbolių. Nebent moki.
5 mnt apžvalga... Padorus žaidimas
Visada yra kur tobulėti
Labai geras tuščiosios eigos žaidimas žaidžiamas jau mėnesį. Vienintelis dalykas, kurį pastebiu, yra tai, kad SR ir SSR herojai turi labai mažą kritimo greitį, tačiau to paties herojaus reikia nuolat tobulinant herojaus lygį ir įgūdžius. Tikimės, kad galite bent šiek tiek padidinti kritimo greitį. Jei taip atsitiks, įvertins 5 s. Dėkoju ir tęskite gerą darbą.
Epic Fantasy Симуляторы tphr
Animal Warfare Стратегії lfdp
Expansive Expansive Expansive..3000 Crystal yra maždaug 25 $ = x 10 suma .. Aš panaudojau 21 000 kristalų, kad iškviesčiau 7x10 ir gavau tik 1SR zeroSSR ir daug šiukšlių ... nemanau, kad į žaidimą verta investuoti, o kritimo rodiklis yra kvailas ir blogas ir jums reikia dups, kad padidintumėte savo vienetų lygį, kad GL gautų bet ką .. net įprasti SR įrenginiai yra labai reti ir juos sunku gauti prieš jos itin platus ir nėra gerų įvykių..Blogai
Oho
Puiki grafika ir unikalus posūkis tuščiosios eigos tipo žaidime
Puikus ir paprastas žaidimas, kurį galima pasiimti ir žaisti, valdymas yra paprastas, o išdėstymas nėra sudėtingas
Nežaidžiau pakankamai ilgai, kad pateiktų tikslią apžvalgą. (PALIEKANT ŠIĄ PERŽIŪRĄ, SKIRTA BRANKLIUS).Bus atnaujinta po kelių dienų, jei vis dar įdiegta.
Epic Fantasy Simuliaciniai ort