Post by scenrohelrentli on Feb 25, 2022 7:23:02 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Bottle Flip 3D ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Bottle Flip 3D IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ מקודד מטבעות רבים ▞▞▞
▞▞▞ Bottle Flip 3D 2022 version ▞▞▞
אני אוהב את המשחק הזה אבל דבר אחד למה כל משחק אומר שיש לו 100 מיליון הורדות? אבל זה כיף אבל לפעמים זה משעמם ומוסיפים לא ניתן לדלג ויש X אבל זה לא עובד
יכולתי לעבור את הרמה השנייה כי הבקבוק עבר בשלבים בכל הפלטפורמות. זה אפילו לא עבד אם הסרתי והתקנתי אותו שוב.
המשחק הזה מדהים! זה ממש כיף ומאתגר. גם מאוד ממכר, לא ממכר כמו רובלוקס אלא ממכר. עבודה נהדרת על המשחק!
הלוואי שהיה דבר כזה 0 כוכבים כי זה מה שהמשחק הזה צריך. הוא נורא בכל פעם שהלכתי להעיף אותו הבקבוק ירד על הרצפה ואתה תקוע עם בקבוק המים האחד אלא אם כן אתה משלם עליו משחק גרוע כל כך 😞😞
המשחק ממש טוב אבל בפרסומת זה נראה ממש אחרת עם ארבעה בקבוקים ויש רק אחד ואפשר לקנות דברים מים אבל נשאר משחק מושלם😘
אזהרה, תקבל תוספות מבלבלות אם תפסיד ואם תמשיך תצטרך לשחק משחק אחר שיתרסק את המשחק הנוכחי שלך ולא נותן לך להמשיך
משחק טוב, קל מאוד עם זאת ובתמורה אתה נטען בפרסומות בשווי מפרץ גואנטנמו, בדיוק כמו סחר העבדים גם כשאומרים לך איך לשחק, וזה למען האמת מעורפל, הכוללים שני מהלכים שהם טפח והקשה כפולה, אנשים יודעים על הפקדים בגלל הערפילית הפלנטרית שהיא עומס הפרסומות שלך שדומה מאוד לפוסטים מזויפים בפייסבוק אז אל תכין את שתי הדרכות הראשונות ואולי אז עוד אנשים ישחקו. אה ודבר אחרון, מה זה תלת מימד מלבד המודעות
משחק טוב אוהב רק כבר קניתי את כל הבקבוקים ואין לי מה לעשות איתו כבר
זה כל כך כיף!!! אני ממליץ על המשחק הזה לכולם. הפקדים פשוטים, הקש כדי לקפוץ והקש פעמיים כדי לקפוץ פעמיים. אני רואה שלקח להם הרבה מאוד זמן ליצור את זה וכל העבודה הקשה הזו באמת השתלמה! הם נותנים לך עזרה בהתחלה כדי שתדע מה לעשות. הגרפיקה מדהימה ואני אוהב את זה כשאתה קופץ על הרמקולים וזה מנגן מוזיקה! וכשהאורות נדלקים (אתה צריך לקפוץ על המנורה האדומה) הם באמת עשו עבודה טובה ביצירת זה! תמשיך בעבודה הטובה הזו
תקלה במיוחד... זה לא ייאמן. הגעתי לרמה 400 וקיוויתי שאולי התקלות ייפסקו אבל זה כל כך מעצבן. זה משחק נהדר להתחיל, כמה רמות ראשונות נהדרות! (עדכנתי, סגרתי את האפליקציה וכו' וכו') אבל המודעות בלתי פוסקות וגם תקלות. אמליץ לזמן מה, אבל בטווח הארוך אני פשוט נפטר מזה.
זה משחק נהדר אבל יש הרבה פרסומות דרך הרמות אז זה משחק ממש טוב אבל אני מקבל רק שלושה כוכבים כי כמו שאתה צריך לקנות כל בקבוק ואני לא רוצה לעשות את זה אז נתתי לו שלושה כוכבים אבל זה משחק ממש טוב אני נהנה ממנו תודה שהפכת את זה למשחק ממש טוב אני אוהב אותו שיהיה לך יום טוב אתה אי פעם קורא את זה
)) _ ולחץ צץ
Comics Bob Hjernetrim nqd
Bottle Flip 3D הוא משחק מהנה, מאתגר והוא תמיד משחק שכיף לשחק תוך כדי תנועה. זה לא מנצל עומסים אם הסוללה, זה לא תקלה ואתה צריך לשלם רק עבור מצב VIP. הייתי מציע להוריד אותו כדי שתוכל ליהנות מהחוויה שעברתי עם המשחק הפנטסטי הזה.
ברמות מסוימות אתה אף פעם לא יכול להשיג את זה רק אם אתה כל כך טוב בזה אז אם אתה רוצה אפליקציה מאתגרת אתה צריך לקבל את זה ברמות האוכל הראשונות, זה לא למרות
בסדר..
זה משחק נחמד זה רגוע. אבל במודעה זה היה רק כמה שניות. כמו כן המחיר של הבקבוקים כל כך יקר. אני מתבלבל איך אתה משיג בקבוקים חדשים
Flip Bottle + סימולטור פרסום. מודעות דרושים? סיים רמה! ליפול על הרצפה! מודעות! מודעות! מודעות! בשיא הרצינות, זו הבחירה שלך אם אתה רוצה לחלוק את הנתונים האישיים שלך עם המשחק הזה ותאמין לי, הם ינסו להכשיל אותך באשמה כדי לוותר על הנתונים האלה. באד, אם אתה לא יכול להריץ משחק שיש בו רכישות בתוך האפליקציה, 10 מיליון+ התקנות מבלי למכור את בסיס הלקוחות שלך, לא מגיע לך להיות בחנות אפליקציות... אבל שוב, זה כמעט כל משחק במאגר האפליקציות הזה
משחק מדהים! אני חושב שהדבר היחיד שאתה צריך לשנות כאן הוא הרקע. חשבתי שיהיו בו דברים ורהיטים צבעוניים יותר, אבל אין. אבל שאר המשחק נחמד. עבודה טובה! נא להוסיף עוד רהיטים ומקומות! טאי!
זה משחק טוב אבל זה צריך להיות תוספת חינמית או שצריכה להיות לו פחות תוספת, אחרי כל הזדמנות בודדת כשאנחנו יוצאים בכל פעם שמגיעה תוספת אז אתה צריך או שהחברה צריכה לשנות את זה
המשחק בסדר והוא מה שאתה מצפה כנראה. אבל יותר מדי מודעות מעצבנות. אתה לא יכול לדלג על רבים מהם ולהגיע מיד ל-playstore אם תנסה לדלג.
יש מודעות אחרי כל רמה. זה מבאס
הורים שימו לב. יש כרטיס VIP נחמד. זה 5.99 לשבוע [באותיות קטנות כמובן]. עכשיו זה לא טורף, בואו לא נשכח את העובדה שהפריים של אמזון הוא 12.99 לחודש. מה שאומר שמשחק הבקרה הפשוט הזה שמיועד לילדים הוא זול יותר מחברות של Netflix AND Prime. זה משחק מגניב אבל הם צריכים להתבייש על המנוי השבועי הזה. רק היזהר אם הילד שלך ילחץ ויוסיף את המנוי הזה שהוא בערך 24 דולר פלוס מס לחודש עבור כמה בקבוקי קוסמטיקה.
זה משחק טוב שאי פעם ראיתי ששיחקתי במשחק שנקרא save the girl אני לא אוהב את זה כי בכל פעם שאני מסיים את השלב המודעה מופיעה.
Bottle Flip 3D Casual games rdfi
זה די כיף אבל יש לו הרבה מודעות שאתה צריך כדי לתקן את זה
אני אוהב את המשחק הזה זה ממש כיף לשחק אני יודע שאנשים מתלוננים על הפרסומות. זה פשוט כבה את האינטרנט שלך.
Bottle Flip 3D Gündelik xtxm
אז מה שמאוד מעצבן אין כפתור הפסקה או כפתור לחזור לתפריט באמצע המשחק אז ברמה 21 נתקעתי לא יכולתי לזוז לשום מקום ולא הצלחתי לאפס את הרמה אז הייתי צריך להפעיל מחדש את המשחק ולהפעיל מחדש את המשחק לוקח לנצח, זה לוקח בערך 2 דקות רק כדי שזה ייטען, תקן את המשחק שלך ואולי אני אתן לך סקירה טובה יותר
מאוד משעמם, פונקציות לא עובדות טוב מדי, חשבתי שזו תהיה אפליקציה נחמדה כשראיתי את המודעות אבל בעצם לא. בבקשה בבקשה הוסף משהו חדש בו תודה
Bottle Flip 3D Gündelik shdl
הרבה פרסומות כל כמו 3 מקרי מוות יש מודעה שאתה לא יכול לדלג עליה. אז זה גם דרך קלה אתה יכול לקפוץ כפול והרמות סופר קלות
כי, ככה
המשחק הזה אנחנו כל כך נחמדים ומשחק מרוכז יש כל כך הרבה בקבוקים צבעוניים שאהבתי את המשחק הזה מאוד. יש כל כך הרבה רמות. אנחנו יכולים ליהנות הרבה. מחכה לעדכונים נוספים ועוד בקבוקים. אני מקווה שיהיה לך יום טוב 🥳🥳😊😊 ביי ביי
זה בסדר
אם אין לך מה לעשות מלבד לצפות בפרסומות במקום לשחק, מהרו להשיג את המשחק הזה! בונוס, בין הרמות תצפה בשתי פרסומות במקום אחת. 100/100 ימליץ אם אתה מחפש סיבה לכעוס, אם אתה מחוץ לכל.
כאילו
משחק מהנה, אבל יותר מדי פרסומות. מחק את האפליקציה מסיבה זו. אחרת, זה היה משחק טוב שיש לי בטלפון בכל פעם שהשתעממתי. הפרסומות לא שוות את זה.
Bottle Flip 3D Fritidsspill aueq
אתה מקבל 2 כוכבים. זה כיף. אבל יש משהו שצריך להגיד. איך יש לך את הביצים כדי שיהיה לך מנוי למשחק היפוך בקבוקים? אתה רציני? זה משחק טלפון להרוג את הזמן. זה ממש לא הגיוני.
כיף מעביר את הזמן פשוט לשחק ולעבור שלבים אם חבר עובר לך שלב (אני רציני זה קורה לי) אז זה לא מפריע לך לתרגם הייתי שמח יותר מוזיקת רקע נשים הראשון יותר טוב מהשני