Post by scenrohelrentli on Feb 25, 2022 7:13:56 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Alien Creeps - Tower Defense ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Alien Creeps - Tower Defense IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ fırıldaqçı kodu səhv sikkələr ▞▞▞
▞▞▞ Alien Creeps - Tower Defense 2022 version ▞▞▞
Qəhrəman böyük bir üyütmə, eləcə də bəzi oyun elementləri arxasında kilidlənmiş kimi görünür.. lakin bu, əyləncəli qala müdafiə oyunudur.
Gözəl, lakin daş-qaş əldə etmək şansı çox deyil!! Oynamaq üçün pul ödəməyə bənzəyir😥
Ulduzları bir nöqtə oyunundan sonra olduğu kimi redaktə etmək, mağazadan satın almadığınız müddətcə oynanılmaz olur.
Oyun chox pula tabe edilib. onun sheye pul istiyir
Mən əvvəllər qüllə oyunları oynamışam. Bu, ən pis oyundur. Oyun alqoritmləri oyunçulardan pul çıxarmaq üçün hazırlanmışdır. Yüzlərlə dollar xərcləsəniz belə, oyunu tamamlaya bilməyəcəksiniz. Bütün bu gücləndiricilər və qəhrəmanlar daha çox fırıldaqçı kodlara bənzəyir, hansı ki, əsl əyləncəni, qala oyunlarını oynamaq strategiyasını həyata keçirir. Oynamamağı şiddətlə tövsiyə edirəm.
Pul deyil..qızıl al..qəhrəmanlar
Digər oyunlarla müqayisədə çox pula əsaslanır !!! Bu oyun oyunçuların nağd pul xərcləməsinə diqqət yetirir!!! Hətta oyunun ilkin mərhələsində
Əvvəlcə TD həvəskarı kimi deməyə icazə verin, bu dizayn, estetika və hekayə xətti baxımından daha müstəsna oyunlardan biridir. Tez-tez baş verən hadisələr inkişaf etdiricilərin aktiv olduğunu sübut edir. Hələ də ciddi səhvlər var: çempion tarazlığı bərbaddır. Xəritə 50-ni tamamlayana qədər Lv20 üçün yalnız bir çempionum var. 14-dən yuxarı heç biri yoxdur. Təkrar oyun mövcud deyil. Siz xəritə üçün deyil, hər bölgəni tamamladıqdan sonra Veteran, sonra Spec Op kilidini açmalısınız. Düymələrin yerləşdirilməsi! Baza giriş nöqtələrini əhatə edir? Uğursuz! Başqa
əyləncəlidir, amma illərdir heç nə əlavə etməyiblər
Əla oyun və qrafika və çox əyləncəlidir, lakin tətbiqdaxili satınalmalardan iyrənc dərəcədə asılıdır, belə bir ayıbdır
Arzu edirəm ki, daha çox səviyyələr, silahlar, təkmilləşdirmələr, düzəlişlər, aşağı taymer təkmilləşdirmələri olsun, LÜTFƏN VIP olmadıqda hamısını pul üçün deyil, pulsuz edin.
Müdafiə çox dərəcədə qəhrəmanlardan asılıdır. Təəssüf ki, pul xərcləmədən qəhrəmanlar əldə edə bilməzsiniz...
Səviyyə 1 və maksimum səviyyədə qəhrəman nə ilə fərqlənir? heç bir fərqi yoxdur. qəhrəman hələ də eyni zəifdir və heç bir hücum gücünə malik deyil. qüllənin ən faydalısı pulemyot, ən pisi isə raket qülləsidir. qurmaq və təkmilləşdirmək çox bahadır, lakin düşmənə zərər vermək üçün heç bir təsiri yoxdur. qüllənin təkmilləşdirilməsi başa çatmaq üçün 1 həftə çəkir (real vaxtda).
çox əyləncəli, lakin bəzi təkmilləşdirmələri aldıqdan sonra bütün irəliləyişlərimi və aldığım təkmilləşdirmələri itirdim. onu geri almaq üçün üz kitabıma daxil olmaq istəyir.
Görkəmli. Mən onu xərcləmədən və çətinliyə salmadan məğlub etdim.
Bu zəhmli oyundur. Son 3 ildir ki, oynayıram. Yeganə mənfi cəhəti odur ki, mən onu təsadüfən silib yenidən yüklədiyim zaman hər əlavədən sonra ekran sönür. Ancaq oyunu ödəniş etmədən reklamsız oynamaq istəyirsinizsə, sadəcə Wi-Fi-ı söndürün
Yaxşı oyun ancaq pul xərcləməsəniz uzağa getməyəcəksiniz. Təkmilləşdirmələr çox uzun çəkir və çox qızıla başa gəlir.
Bu günə qədər çox yaxşı, strateji oyun. Bunu davam etdirin, sadəcə yeniləmələrinizi aşmayın. Bu, oyunu gecikdirəcək. Yaxşı işlərə davam edin
Alış-veriş etdim, 5 dollar, çox deyil, lakin onlar bunun demək olar ki, hər səviyyədən sonra baş verən reklamlardan xilas olacağını iddia etdilər. Reklamlar hələ də var! Bu sinir bozucu. Yalan reklam!! Oyun əyləncəlidir, amma ya böyükdür, ya da yalandır.
niyə oyunda səsləri susdurmaq üçün seçim yoxdur, təlimatda bütün düymələr donur və yalnız vurğulanan variant seçilə bilər. Səsi və ya musiqini dayandırmaq üçün bir yol olmadan bir şey inkişaf etdirən
10-dan sonrakı səviyyələri idarə etmək çətindir və almaz yoxdur və sürünənləri öldürmək çətindir, ona görə də lütfən əlavə almaz təmin edin. Və biz qəhrəmanı real pul verərək almalıyıq, ona görə də onları oyun sikkəsi ilə təmin edin
seyr qüllə yeniləmə vaxtını azaltmaq üçün əlavə edir, lakin işləmir. əlavəni göstərir və təkmilləşdirmə vaxtını azaltmır
Bu oyunu oynamağı sevirdim, açar söz sevdim' Bu gün nahar vaxtı oynadım, hər şey normal idi. Evə gələndə oynamağa getdim və birtəhər bütün oyun məlumatlarım yox oldu. Məni ən əvvəldən başladı. Bu oyunla vaxtınızı itirməyin
Snowball.io แอ็กชัน csvu
Alien Creeps - Tower Defense Stratégie palm
2019-cu ilin ən pis TD oyununun mükafatı, çünki 1 u oyunçuları getməyə məcbur edir, hətta silahın təkmilləşdirilməsində 2 istəməsələr də oxu klikləyin Mən 29:50 saniyə gözlədim və son 10 saniyənin bitməsini gözlədim, amma yox idim Mən onları saxlasam belə, daşlardan istifadə etməyə məcbur oldum
Alien Creeps - Tower Defense Strategie uesk
Pul oyunu. Yalnız bir maaş çeki xərcləyə bilsəniz yükləyin. Bir dəstə "tətbiqdə satınalmalar" olmadan asan səviyyə qazana bilməzsiniz
Reklama baxmaq üçün oyunçuları aldatmaq, lakin təklif olunanları geri qaytarmaq deyil! Pulsuz qiymətli daşlar əldə etməyə çalışan təxminən 30 reklamı izlədim. Baxdıqdan sonra hamısını gözlədim və gözlədim və mənə pulsuz qiymətli daşları geri qaytarmaq üçün kifayət qədər izləmədiyimi söylədi.. tam izlədiyiniz çoxsaylı reklamlar işləmir. Bu fırıldaqları dayandırın... developers bunu dayandırmalıdır ki, oyunu belə ucuzlaşdırır
Mən uçan qəhrəmanı aldım. Başqa pul xərclənməyib. Mən bütün 50 səviyyəni keçə bildim. Oyun yaxşı balanslaşdırılmış və çətin. Əgər bu sizin üçün çox çətindirsə, o zaman qüllə müdafiəsi sizin gücünüz deyil. Daha çox xəritə üçün maliyyələşdirməyə dəyər. 70+ saatlıq əyləncə üçün təşəkkür edirik.
Öz kateqoriyasında ən yaxşılardan biridir. Mən onu bir neçə il əvvəl oynamışam və o vaxtlar oyun 5 ulduz idi, çünki oyun təcrübəsi puldan çox idi. İndi qayıtdığım üçün oyun oyun təcrübəsindən çox pula çevrilir...
Alien Creeps - Tower Defense Stratēģiskās spēles lvyi
hətta bütün silahlarınızı təkmilləşdirsəniz də, düşmən siz onları məğlub edə bilməyənə qədər təkmilləşəcək və nəticədə bu oyunu siləcəksiniz, əsəbiləşəcək və vaxt itirəcəksiniz.
Mən oyunu xoşlayıram, lakin bu, oyunu qazanmaq üçün ödənişlidir, heç bir qəhrəman qiymətli daşlar və sikkələr ala bilməz, hətta mağazada bütün lazım olan qiymətli daşlar var və çox məyus oldum. Növbəti yeniləməniz üçün ümid edirəm ki, qiymətli daşlar və sikkələr istifadə edərək qəhrəmanlar ala bilərəm, tədbirdə 15-ci dərəcəli mükafatı ala bilmirik, məhdud vaxt çox qısadır
Bəzi səviyyələr çoxlu ödənişli əşyalardan istifadə etmədən mümkün deyil. Oyunu sevirəm, lakin əksər səviyyələr asan başa çatmağa belə yaxınlaşmaq üçün çox çətindir. Mütləq çalışın və sizdən mümkün olan ən çox pulu əldə edin.
Absolutley qala müdafiə oyunlarını sevir və bu, bəzi dəli yaxşı hücumlarla texnikanı təkmilləşdirməyə imkan verir. Çox ardıcıl və səviyyəni qaldırmaq asan! Mən bunu sevirəm!