Post by scenrohelrentli on Feb 25, 2022 7:07:33 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ But You Seem Fine ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ But You Seem Fine IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ fırıldaqçılar glitch qızıl ▞▞▞
▞▞▞ But You Seem Fine 2022 version ▞▞▞
Maraqlıdır, amma yarı yolda darıxdım.. düşündüm ki, gözlədiyimdən bir az daha yaxşı olacaq, hamı üçün deyil, amma olduqca yaxşıdır! Sənət də şirindir.
Bu oyunu oynayanda çox ağladım. Oynamaq asandır və rənglər gözə asan gəlir. Qısa və acı-şirin hekayə xətti həqiqətən ürəyimi çəkir, ən yaxşı hissəsi budur: Hekayə əlil bir yeniyetmə kimi təcrübəyə uyğundur. Rae-nin keçdiyim və keçdiyim şeylərdən keçdiyini görmək mənə göründüyü kimi hiss etdi və təcrübələrim təkcə məndən ibarət deyil. Və nəhayət, mənim həqiqətən xoşbəxt olan yeni bir normallaşma şansım var. Bu oyunun mövcudluğuna şadam.
Sonluq məni çox çaşdırdı, bilmirəm, bir neçəsi var, amma məndə olan Alexander Hamiltonun xəyalını və ya başqa bir şeyi görmək idi? Nə?? Mən Hamilton musiqili və LMM-nin BÖYÜK pərəstişkarıyam, amma nə
Kingdom Wars - Tower Defense Game Strategy dxiw
Bu heyrətamiz proqramdır
Sevimli. DEHB, Aspergers, Anksiyete və OKB ilə oxşar təcrübələr yaşamaq bədbəxtliyini yaşayan biri kimi, Rae ilə rəğbət bəsləmək mənim üçün asan idi. Mənim başıma gələndə çox gənc idim, amma hələ də. Mən gündə bir neçə həb qəbul edirəm və insanlar tez-tez mənimlə axmaq kimi danışırlar. Bu oyundan həzz aldım. Bu məni güldürdü və ağlatdı.
Mən hekayəni və nəyin səhv olduğunu anlamaq üçün mübarizəni hər dəfə oyunu saxlayacaq və proqramı bağlayacağım zaman nəyin səhv olduğunu anlamağa çalışacaqdım. cavab gözləyirəm, buna görə də bu, həqiqətən gözəldir, mən bunu çox bəyənirəm və sənət üslubu həqiqətən sevimlidir. Və mən bilirəm ki, bu, uzun müddətdir yadımda qalan oyunlardan biridir
Mən ona üç verirəm, çünki oyunu almaq qərarına gələndə, sonra yenidən ona basdım və onu vurmağa icazə vermədi və ikinci fəsil idim.
Mən oyunu süjet və ya başqa bir şey üçün yükləməmişəm... Sadəcə əsas personaj Amfibiyadan olan Marsiyə bənzədiyi üçün onu endirmişəm.
Mən bu oyunu çox sevirəm, o, hətta real həyat hekayəsinə əsaslanır (zənn edirəm), çox möhtəşəmdir! Və şeytandan danış, orada da heç bir reklam yoxdur! Mənim üçün mükəmməl oyun💫🥳
Bu oyunu bəyənirəm, bu oyunu çox tövsiyə edirəm, qrafika yaxşıdır, onun gözəl obrazı ilə yanaşı musiqini də bəyənirəm, xarakterin nə hiss etdiyini hiss edə bilərsiniz, bu çox yaxşıdır!
Bu, yaxşı oyundur. Mən bütün oyunu bəyənirəm, ümid edirəm ki, hekayə daha yaxşı olacaq.
Evə yaxın vurur. Sonsuz həkim təyinatları, dərmanlar, onu uydurmaq ittihamları, bir növ cavab tapmaq üçün təkrar-təkrar cəhdlər və hər dəfə nəhayət birini tapmış ola biləcəyinizi hiss etdiyiniz zaman, bu, başqa bir çıxılmaz nöqtəyə çevrilir. Bir sözlə, ah. Mesajını yaxşı çatdırır. Əla işdir.
Bu, o qədər emosional və zehni açan oyundur, Rae o qədər yaxın uşaq idi və bəzən mən onu hiss edirəm, içimdəki anam sadəcə Raenin davam etməsini və döyüşməsini istəyirdi. Gülməli hekayə: bu oyunu oynadığım müddətdə təsadüfən Rae Marcy-yə zəng vurdum, çünki o, Amfibiya cizgi filmindəki Marsiyə bənzəyir! Rae hələ də sevimlidir! Bu oyundan çox həzz alıram, istəsəm təkrar-təkrar oynaya bilərdim. 💓
ƏN YAXŞI OYUNDUR!!!! Görünməz xəstəliklərin real həyat mübarizəsini, tibbi xərcləri, məktəb həyatını və daha çoxunu ödəmək üçün pul çatışmazlığını göstərən sözün əsl mənasında ən təsirli oyunlardan biridir! Bu oyun hətta bəzi insanların xəstəliklərə və bütün həblərə və dərmanlara diaqnoz qoymağa çalışarkən nələrdən keçə biləcəyini göstərir və ümid edirlər! 100% tövsiyə edirəm
Bu oyun çox yaxşı idi, mən sənəti və musiqini hər şeydən çox sevirəm və qısa olsa da, bunu insanlara mütləq tövsiyə edəcəyəm. Bu oyunu hazırladığınız üçün çox sağ olun.
Göz açma. Klassik nağıl stolüstü oyunlarına ümumi heyrətamiz və oyandırıcı keçid. Həyatın həmişə pozitiv ola bilməyəcəyinə dair realist fikirlər söyləyir. Döyüşlərlə mübarizə aparan insanlar üçün bu məsələlər kimi faydalı bir görünüş verir. Və ilk baxışdan hər şey qaydasında olmaya bilər. Yaşdan ötrü baş verən problemlərin incəliklərini göstərir. Yeganə çatışmazlıq, onun daha çox "oynana bilən" olmasını arzulayıram - daha çox seçim yönümlü. Edilən seçimlər oyuna təsir etdi. Halbuki ustad əsər.
Oynamaq əyləncəli idi, oyunu saxladım, amma yenə də başlanğıcdan başlamalı oldum, çünki olduğum yeri saxlamadı.
Mən buna 5 ulduz verərdim. Qrafika əladır, Əla Qrammatika, hər şey qaydasındadır. İkinci dəfə oynamaq istədiyimdən başqa. Dünən mən bunu dinc şəkildə oynayırdım. Mən 2-ci fəslə az qala 3-cü fəsildə çatdım. Bu, bu gün idi. Proqramı açdım və "Davam et" düyməsi mövcud deyildi. Ona görə də hər şeyi yenidən başlamaq tənbəlliyimə görə silməli oldum.
Bu oyun çox gözəldir. Mən hamısını bir oturuşda oxudum və bu, daha çox görünməz xəstəlikləri olan insanlar üçün çox uyğundur. Mən həqiqətən həzz aldım!! Sənət çox sadədir və mən onu sevimli və cəlbedici hesab edirəm! Ümid edirəm ki, gələcəkdə bu tərtibatçıdan buna bənzər daha çox oyun olacaq.Hiss edirəm ki, hekayə həqiqətən Rae kimi insanlara bir qədər məlumatlılıq gətirir.
AMAN TANRIM!! BU OYUN ƏLA OYUNDUR! Mən hekayə xəttini sevirəm, yaradıcının diaqnoz qoymaq üçün lazım olan bütün səyləri göstərə bilməsi mükəmməldir. Oyun da əladır!! 100% quraşdırmaya dəyər!
Mən bu oyunu sevirəm, siz onu görməsəniz də insanların yaşadıqlarını həqiqətən məcbur edir. Bu, həqiqətən gözəl hekayədir, amma istərdim ki, fərqli sonluqlar olsun, amma məncə, hamısı eynidir.Ümumilikdə, 10/10
Məni ağlatdı
But You Seem Fine Pakikipagsapalaran itfj
Gözəl oyun, mütləq buna dəyər. bir az daha çox seçim istərdim, baxmayaraq ki, bu, çox realdır və kiçik bir ürək açarıdır, mütləq tövsiyə edirəm.
Bu oyun həqiqətən heyrətamizdir, baxmayaraq ki, o, cavab tapa bilmir. Kədərlidir, əlbəttə ki, mən oyunlara görə emosional olan və hətta onları qiymətləndirən biri deyiləm, amma bu oyunu nə qədər sevdiyim üçün buradayam. Bu, həqiqətən bir shot dəyər və incəsənət? Sevimli və heyrətamiz.
Belə gözəl qısa vizual romanla rastlaşacağımı heç gözləmirdim. İncəsənət üslubu çox şirindir və mən hekayəni, personajları, xüsusən də Raenin Sadie və anası ilə münasibətini sevirəm. Mən bunu çox sevirəm və axıra doğru ağladım çünki *SPOYLER* ... O, nəhayət həllini tapdı və maşında anası ilə söhbəti və anasının sözləri məni ağlatdı :') Nəhayət görəndə gözlərim doldu. Rae dostu Sadi ilə xoşbəxtdir. Ümumilikdə belə heyrətamiz qısa görüntüdür. Mən bunu çox sevirəm <3
Bu oyun tamamilə heyrətamiz idi. Hər şey eyni dərəcədə möhtəşəm idi. Mən dəfələrlə ağladım. Bu oyunlar sözün əsl mənasında heyrətamizdir. Musiqi, rəsm və ümumiyyətlə hər şey epik idi mesaj və baş verənlər səmimiyyətlə kədərlidir. Bu heyrətamiz oyun idi
But You Seem Fine Περιπέτεια flle
Mən oyunun həqiqətən yaxşı hissəsinə çatdım, lakin sonra 5 saniyə ərzində oyundan çıxdım və geri qayıdanda hər şey yenidən başladı. Lütfən bunu düzəldin və mən bunu yenidən quraşdıracağam. Bundan başqa, gördüklərimdən çox ürəkaçan bir hekayə xətti var, mən bunu tövsiyə edirəm.
Bu, həqiqətən yaxşı proqramdır, lakin nədənsə 1-ci hissədən sonra qəzaya uğramağa davam edir. Bu, sadəcə mənim cihazım ola bilər, amma əmin deyiləm
Mən bunu sevirəm! Sanki Netflix filminə baxıram, amma daha realdır! Mən hekayənin bəzi hissələrinə nəzarət edə bilirəm. Rəsm yaxşı çəkilib və super yaraşıqlıdır, rəng sxemi, arxa fon və hər şey mükəmməldir! Bu oyunda mənim sevimli həkimim Dr. Juliedir, o, çox ürəkaçandır və hamısı, o, çox gözəldir. Sadəcə bunu qeyd etmək istədim. Mən bunu mütləq sevirəm və insanların da bunu yükləməsini istərdim! <3
Bu oyun... bir növ məyusedici idi. Təəssüf ki, sənət və hekayə əla idi. Fərqli sonluqları əldə etmək belə bir ağrı idi. "Sürətli irəli" düyməsi o qədər yavaş gedir ki, mən sadəcə toxunmaqla 2 dəfə daha sürətli gedə bilərəm. Bundan başqa, olduqca yaxşı oyun. Rəylərdə deyildiyi kimi ağlamadım, amma yükləməyə dəyər.
Bu, sadəcə olaraq qeyri-adi idi, sonluqlar o qədər də fərqli deyil və hətta həkimləri yoxlamağı dayandırmaq istədiyinizi söyləsəniz belə, həkimləri yoxlamağa davam edirsiniz və digər seçimlər elə bir şeydir ki, hansı seçimi seçdiyinizin heç bir əhəmiyyəti yoxdur.
Belə gözəl oyun. Mən ona 10 ulduz verə bilsəm, verərdim. Bu qədər tez bitməsi məni çox kədərləndirdi və arzu edirəm ki, 2-ci hissə olsaydı. Bundan əlavə, oyun zəhmlidir, sənət tərzi sevimli və musiqiyə toxunur. Bu bəzən bir qədər kədərlidir, amma mən 100% oyunu tövsiyə edirəm!Şizofreniya və fibromiyaljisi olan biri kimi bu oyun mənim üçün çox təsir etdi, hormonal bir yeniyetmə olmanıza güvənməyən bir cavab almağa çalışmaq əsəbi və təcridedicidir və bu oyun bunu mükəmməl şəkildə ələ keçirdi.
But You Seem Fine 冒險 vef
İnanılmaz, bu oyun, həqiqətən də, digər hissələri əhəmiyyətini itirmədən baş qəhrəmanın mübarizəsini göstərir və onlar onu əbədi xoşbəxtlikdən çox, çox real vəziyyətlə bitirirlər.
But You Seem Fine Nuotykių nlx
Fəlakət. Vaxt itkisi, detalların olmaması. Tənbəl və axmaq hekayənin sonu, bunun nə olduğunu deməyə vadar edir? Nə zarafatdır, vaxtınızı buna sərf etməyin.
Həqiqətən şirin oyun idi, çox kədərli olsa da. Oynayarkən yaxşı bir baş boşluğunda olduğunuzdan əmin olun!!!
Hekayə əla idi, amma daha əyləncəli etmək üçün daha çox şey etməlisən, daha yaxşı ola bilərdi, amma bunu bəyəndim! onun başqaları kimi reklamları yoxdur və növbəti fəsilləri oxumaq üçün biletə ehtiyac yoxdur. Qrafikləri və onların cizgilərinin necə sıx olduğunu və baş qəhrəmanın başqaları ilə necə qarşılıqlı əlaqəsini bəyənirəm. Əla etdiniz!
Bu oyun heyrətamizdir! O qədər gözəldir ki, bir saatdan az müddətdə bitirdim! Çox qısa olduğunu biləndə çox məyus oldum! Pls daha çox fəsil əlavə edin! Nə isə özümü ağlamaqdan saxladım və oyunun sonunda partlamadığım üçün heyrətləndim. Həmçinin, Google Play, OYUNLARA 1000000000/1000000000 SƏS VERƏ BİLƏMƏK ÜZRƏ EDİN
Bu, çoxlu sonluğu olan maraqlı (və bir az əlaqəli) oyundur və mən onu sevirəm! Sənət də gözəl çəkilib, bütün oyun əsasən göz konfetidir!!!
Yaxşıdır amma hələ də bir hekayə var axırda baş verənlər və o, sonda dostlarını görmədi, ana hələ də dəli idi və əslində sonda öldü? əla oyunlarınız üçün də təşəkkürlər və sağolun
Yaxşı, bir saat ərzində bitirdim, amma bu roman təcrübədən daha çox idi, bir dərs, səbir, əzm və məqsəd üçün bir dərs idi. Bu roman mənə şəraiti qeyri-müəyyən olan insanların həll yolları, cavablar və rahatlıq tapmaq üçün nə qədər keçməli olduğunu başa düşdü. Çox korlamaq fikrində deyiləm, amma deməliyəm ki, bu, çox göz açan bir parça idi və bir milyon ulduza layiqdir. Bu səyahət üçün təşəkkür edirik və qaranlıq şərtlər haqqında məlumat yaydığınız üçün təşəkkür edirik! Allah rəhmət eləsin!❤️❤️❤️